Thursday, July 02, 2009

Cushion




Akhirnya... siap juga cushion dijahit. Memang lama betul dek kesibukan kerja seharian. Bertukar boss... banyak pembaharuan yang yang dibuat. Akhirnya staf le jadi kelam kabut. Semuanya perlu sesuaikan dengan suasana yang baru.

Dalam kesibukan ini aku mencari peluang surfing blog kengkawan RE yang lain. Banyak juga hasil kerja tangan mereka. Rajin betul....



Dan inilah hasil cushion yang telah siap....




Cara Buat Racun Rumput Organik

Dah nak weekend kan ??? Mesti ramai yang cuti lepak-lepak sebelum gi jenjalan tu Tertoleh lah tengok garden seciput dah mula tumbuh rumpu...