Monday, May 27, 2019

Sour Emmanuel Rose & Morning Wish

Apa yang berlaku pada waktu pagi boleh efek emosi kita sepanjang hari.

Jadi, make sure mulakan hari kita dengan positif.

Dah senyum ke tu??
Senyum tu awet muda tau.

Assalamualaikum
Gemokning ❤️❤️❤️

Salam sekuntum #SourEmmanuel Rose pagi ini dari #KakReenGarden.

Wangi tau Sour Emmanuel Rose nie.
Bau sedappp aje.

#KakReenSuweet
Roses Lover Ever

Saturday, May 11, 2019

Menanam Ati Ati Pulak

Aktiviti pagi tadi sebelum panas.
Repot pokok ros, pokok strawbery, susun balik pasu ati-ati, siram baja AB, semai seeds sunflower, morning glory, dahlia, keembung, marigold.

Dekat pukul 1.30 ptg baru masuk.
Yang penting keluar peluh juga hari ini.
Puasa pun sibuk gardening juga kan.

Ini ati-ati cutting ari tu.
Alhamdulillah, dah segar tumbuh elok.
Sorry ya, masa semai ari tu pasu abess, so berjemaahlah dalam 3 pasu.
Semua dah segar dah stabil, membesar dengan jayanya.

Lawaa tak????
Sekarang total dan 20 jenis ati-ati kat laman.
Cukuplahhh dulu, nanti collect warna lain pulak.

#KakReenSuweet #KakReenGarden #AtiAti #Coleus #PokokBerdaunCantik #ILoveGardening #WeekendGardener #GreenTheWorld #DaunPunCantik






Cara Tanam Keledek Guna Ubi

Assalamualaikum. Tadi Kak Reen jenjalan di Facebook. Jumpa perkongsian macam mana tanam keledek. Yang di share tu cara tanam Keledek Un...