Teman-Temanku

Tuesday, October 20, 2009

Ke Mana Ku Menghilang ????

Mesti kengkawan terfikir... kemana diriku menghilang 2 bulan yang lalu. Hidup ke mati ker ???? Sihat ker ???? Sakit ker ????
Actually... diriku tak ke mana... namun semenjak 2 @ tiga bulan lalu memang busy gila2...
Macam2 nak kena settle... agenda pindah rumah baru sebelum raya, hari raya lagi dan kerja-kerja ofis yang menimbun. Kalau x siap kerja... x bergaji le budak2 kat tempat keje.
Angkut barang2 ...macam2.. penatnya... but puas hati. Akhirnya dapat pindah umah sendiri. Perancangan mmg byk... but kena settle satu persatu.
Dah lama blog nie x ber-update...bersawang... sekali sekala jengah je... x sempat nak up-date.
Alhamdulillah... pada 19hb Oktober 2009 (kelmarin), genap sebulan aku berpindah ke rumah baru yakni.. rumah sendiri. Dulu aku stay dengan mertua dan at last dapat merasa juga hidup dan menikmati suasana di rumah sendiri. Aku bersyukur sangat. Walaupun dulu tak ada siapa yang ganggu kat rumah mertua namun ekspresi dunia rumah sendiri lain feelnya.
Dan sempat le aku melaram dengan koleksi kusyen RE yang dah buat dulu...Sampai hubby kata aku nie 'cheewi' (loghat Kedah). Aku kata biar le... ini tak curi tau... hand made...buat sendiri...original lagi..
In WIP dah kena buat 8 sarung kusyen RE... 4 untuk sister in-law untuk kerusi cleopatra baru dia...dan 4 lagi untuk my sister... untuk her new sofa.
Kembang gak...hasil sulamanku jadi pujian.. thanks for all my sifu. Ilmu yang ku kutip mmg x ternilai...