Saturday, May 05, 2018

ROSE JEPUN TIARA

Citer si "Tiara"

Yang belum tahu, Ros Jepun Tiara setakat nie ade 9 jenis.

Tapi di laman #KakReenSuweet ada 8 jer.

Yang meriah dan paling banyak bunga hari ini si "Tiarada". Tiarada warna putih selapis yang stigma tengah bunga tu warna peach pink.

Yang lain pun baru start berbunga.
Tiara Pink, Tiara Peach, Tiara Stripe.
Tapi tak semeriah Tiarada.

Yang lain masih tengah membesar & baru nak keluarkan kudup bunga.

Happy aiihhh bila tengok bunga dah start berkembangan.

Ros Jepun nie beli ngan rakan FB Rohaizan Mahd Sahar

#KakReenSuweet
Weekend Gardeners

#KakReenGarden #JapaneseRose #RoseJepun #RoseJepunTiara #ILoveGarderning #GreenTheWorld

No comments:

Cara Buat Racun Rumput Organik

Dah nak weekend kan ??? Mesti ramai yang cuti lepak-lepak sebelum gi jenjalan tu Tertoleh lah tengok garden seciput dah mula tumbuh rumpu...