Tuesday, August 06, 2019

Motivasi Pagi Selasa

Pesan pada diri

"Kalau kita inginkan yang terbaik, selalulah memberi yang terbaik. Walaupun kita bukan yang terbaik, berusahalah!!!!"

Rezeki pagi ini.

Chicken Spagetti Aglio Olio homemade cooked by adik bujang kat opismate nie. Sedappp betul air tangan adik bujang kita. Memang bertuah le esok-esok bakal wife dia coz imam dia pandai masak. Hajat hati nak sarapan biskut, tapi Allah hantar rezeki lain.
Syukur Alhamdulillah.

Assalamualaikum
Morning sahabat
❤️❤️❤️

#KakReenSuweet
Feeling betul-betul jadi kenyataan pagi nie

No comments:

Cara Buat Racun Rumput Organik

Dah nak weekend kan ??? Mesti ramai yang cuti lepak-lepak sebelum gi jenjalan tu Tertoleh lah tengok garden seciput dah mula tumbuh rumpu...